ZAŠTO JE BOLJE DA KUPUJEŠ ONLINE? Koje su to prednosti online shopping-a za tebe?

  16. Avg 2019

Praktičnost Da li postoji prodavnica u kojoj možeš kupovati nedeljom, u udobnosti svog doma, u svojoj pidžami, 24h dnevno? Da, ali samo na Internetu. Online kupovina nema redove čekanja, nema radno vreme, nema stresa, niti napora. Online kupovina pruža mogućnost užitka u kupovini. Veći izbor proizvoda Mono obuća kao online prodavnica nudi kompletnu ponudu svog asortimana, sa svim varijacijama, bojama i modelima svih brendova u ponudi. Zašto bi sebi uskratio/la mogućnost izbora? Priušti sebi širok dijapazon izbora i odaberi najbolje za sebe. Poređenje cena Pri online kupovini, lako možeš izvršiti komparaciju cena i karakteristika proizvoda i odlučiti se za onaj koji tebi najviše odgovara. U maloprodajnim objektima to često bude nešto teže, pogotovo u slučajevima kada nisu dostupne sve informacije o artiklima, niti dovoljno vremena za poređenje.
Veća sniženja Pojedine akcije u Mono online prodavnici nude veće popuste u slučaju online kupovine, čime se podržava rast digitalnog ekosistema u Srbiji i čime se kupci ohrabruju i podstiču da koriste Internet. Iskustva kupaca Na Internetu neretko možeš pronaći i iskustva zadovoljnih korisnika, koji mogu otkloniti tvoje sumnje vezane za neke proizvode. Takođe, imaš mogućnost da svoja iskustva i mišljenja podeliš sa drugim kupcima. Nepostojanje gužve Ukoliko ni ti ne voliš redove i gužvu, online kupovina je jedini pravi izbor za tebe. Pri kupovini putem MONO online prodavnice, ne moraš se boriti sa “zapaljenom masom” tradicionalnih “kupoholičara”, već se iz udobnosti svog doma možeš obradovati novim odevnim predmetom, novim parom patika, ili nekim aksesoarom. Nepostojanje pritiska Kada si u maloprodajnom objektu, usled gužve i žurbe, često si prinuđen da odluku o kupovini doneseš brzo, bez užitka i bez razgledanja svih proizvoda. MONO web shop ti daje mogućnost da detaljno istražiš sve proizvode koji te zanimaju i da bez ikakvog pritiska obraduješ sebe ili svoje najbliže. Više kontrole Svako od nas, mnogo puta, ograniči budžet za kupovinu, koji se lako prekorači kada ti se mnogi novi i atraktivni proizvodi iz maloprodajnog objekta ponude, a kojima ne možeš odoleti. Prilikom online kupovine, svako od nas ima više kontrole, jer isključivo sami odlučujemo šta ćemo zaista gledati i kupiti.
BESPLATNA DOSTAVA
Za sve pošiljke preko 10 000 rsd
POVRAĆAJ ROBE
14 dana od dana prijema
PODRŠKA
svakim radnim danom od 09-17h
CALL CENTAR
064 82 56 022
© 2020 All rights reserved. Developed by Superweb
Ovaj veb sajt koristi kolačiće

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Ako nastavite da koristite naše veb-stranice, saglasni ste sa korišćenjem naših kolačića.